Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Ongeval In Pulle Automobilist Rijdt Tegen Boom

Ongeval in Pulle: Automobilist rijdt tegen boom

Samenvatting

Gisteravond heeft er in Pulle een zwaar ongeval plaatsgevonden. De bestuurder van een auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en reed tegen een boom, de man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De hulpdiensten werden rond 23.30 uur gealarmeerd voor het ongeval op de Pullebaan (N113) ter hoogte van de oprit naar de E34.

Onderzoek

De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd. Er is een verkeersdeskundige ter plaatse gekomen om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. De weg is momenteel afgesloten voor het verkeer.

Getuigen gezocht

De politie roept getuigen van het ongeval op om zich te melden. Wie iets heeft gezien of gehoord wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 014 244 444.

Slachtoffer

Het slachtoffer van het ongeval is een 23-jarige man uit Lille. Zijn naam is nog niet vrijgegeven.

Verkeershinder

Door het ongeval is er veel verkeershinder op de Pullebaan. De weg is volledig afgesloten en het verkeer wordt omgeleid. De hinder zal naar verwachting nog enkele uren aanhouden.

Aanrijding met boom

Het is niet de eerste keer dat er een ernstig ongeval gebeurt op de Pullebaan. In 2020 raakte een motorrijder zwaargewond bij een aanrijding met een boom op dezelfde weg.



Ongeval Pulle

Comments